[ad_1]

Які варто вживати продукти та напої при грипі та застуді?

Раціон харчування хворого, що страждає якою-небудь недугою, має безліч відмінностей від такого для здорової людини, оскільки в ньому повинні бути компоненти, що борються з хворобами, пише  0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, Чай з волоського горіха очищує кров, як готувати цілющий чай?

Так, медики назвали головні продукти, які варто вживати при грипі та застуді.

 У разі виникнення бактеріальних і вірусних інфекцій відбувається підвищення загальної температури тіла, а тому в цей період неодмінно необхідно правильно харчуватися, щоб не допустити зневоднення і виснаження.

Лікарі рекомендують додати в раціон багато рідини, відвар шипшини і кисломолочні продукти.

Денна норма води в день становить не менше двох літрів. В якості першої страви варто вибрати легкі супи на курячому бульйоні.

Що стосується м’яса, краще зупинитися на птиці, яка добре поєднується з овочами, і найкраще, якщо вони будуть зеленого кольору.

Найбільш корисними при застуді фруктами є яблука, цитрусові і банани, а ось ягоди їсти в цей час шкідливо.

Медичні фахівці дозволяють і десерти, а саме – мармелад і темний шоколад, проте вживати їх можна в невеликій кількості.

Читайте також:Як відрізнити справжній мед від підробки: поради буковинцям

У яких продуктах можна знайти кальцій? — натуральні джерала калцію

Отримуйте головні новини дня — Telegram або Viber.

[ad_2]

Источник: 0372.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *