[ad_1]
Всі знають, що курятина має високу енергетичну цінність, тому швидко насищає, не викликаючи важкості у шлунку. У ній багато легкозасвоюваного протеїну, мінімум жирів та вуглеводів. Саме тому вона підходить для спортивного харчування і взагалі вважається незамінною для людей, якї дотримуються здорового стилю життя. А крим того, вона просто дуже смачна, особливо, якщо правильно приготована, пише 0372.ua.
Відбивні з курячого філе — жодних складних інгредієнтів і завжди неймовірний, передбачуваний та смачний результат. Розповідаємо, як смажити курячі відбивні, щоб насолоджуватися незабутнім поєднанням смаків і ароматів. Класичний рецепт відбивних сягає своїм корінням у Францію XVIII століття. Першочергово йшлося про круглі відбивні котлети із яловичої вирізки. У XIX столітті «медальйони» поступилися місцем котлетам з рубленого м’яса, сорт якого не відігравав значної ролі.
Проте й зараз цілком можливо готувати відбивні саме за класичною рецептурою, хоче цей метод і потребує доволі багато часу. Швидше за все, аби скоштувати класичні відбивні, вам доведеться завітати до ресторану, або, спробувати приготувати страву самостійно. Ну а ми вже підготували на цей випадок перелік порад та рецептів.
Отримуйте головні новини дня — Telegram або Viber.
Як приготувати курячі відбивні: п’ять лайфхаків
Для того, щоб приготувати неймовірно ніжні відбивні, краще купувати філе курчати. Безпосередньо перед приготування цілий шматок м’яса необхідно промити і просушити за допомогою паперового рушника. Інакше волога різко знизить температуру олії, а навколо м’яса не встигне утворитися скоринка. Отже, страва позбудеться соковитості.
Відбивайте м’ясо легко і ніжно. На цьому етапі важливо не впадати в крайнощі. М’ясо не має просвічуватися, інакше воно позбудеться соковитості.
Солити відбивні рекомендуємо в той момент, коли утворилася золотиста скоринка. Досвідчені кулінари надають перевагу морській солі. Якщо йдеться про спеції, то радимо обмежитися чорним свіжомеленим перцем. Гарне м’ясо не потребує складних маніпуляцій. До того ж, куряче м’ясо вразливе щодо різноманітних добавок.
Щоб зберегти соковитість відбивних із філе курки, використовуйте панірування. Ви зможете насолоджуватися рум’яною скоринкою, якщо спочатку обваляєте м’ясо у борошні, а потім — в яєчній суміші. До слова, подвійне панірування не менш популярна: після яєчної суміші м’ясо необхідно знову обваляти в сухій, наприклад, в борошні, вівсяній крупі, сухарях чи подрібнених горіхах — існує велика кількість способів.Подвійне панірування має яскраво виражений смак, одинарна — більш ніжна. Цікаво: курячі биточки у паніруванні з кунжутного чи соняшникового насіння та подрібнених сухарів порадують приємною текстурою та незабутнім смаком.
- Ваше завдання — якомога швидше і ефективніше запечатати відбивну., тобто зробити так, аби м’ясо покрилося скоринкою, яка буде перешкоджати витіканню дорогоцінного соку. Тому безпосередньо перед приготуванням розжарте пательню.
Читайте також: У Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП, є загиблий
На Буковині планують висадити 224 гектари нових лісів: де вони з’являться
[ad_2]
Источник: 0372.ua