[ad_1]

фото: Інстаграм

фото: Інстаграм

Давайте трішки відійдемо від традиційного рецепта картопляних дерунів та приготуємо їх з м’ясом за рецептом Ектора Хіменес-Браво, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, Як приготувати нагетси вдома: смачний рецепт

До речі, рецепт надзвичайно легкий у приготуванні, з ним справиться кожний. 

Деруни з м’ясом

Час: 30 хвилин Порції: 2

Інгредієнти:

  • 3 шт. картоплі;
  • 200 г фаршу (свинина і яловичина);
  • 20 г зеленої цибулі;
  • 10 г петрушки;
  • 1 куряче яйце;
  • 2 г сухого часнику;
  • 2 г паприки;
  • 2 г чорного меленого перцю;
  • 2 г солі.

Приготування:

1. Ретельно помийте картоплю та почистіть від шкірки. Натріть картоплю на грубій тертці та відіжміть зайвий сік.

2. Наріжте цибулю маленькими кільцями та змішайте з картоплею. Додайте нарізаної петрушки та вибийте яйце – перемішайте масу.

3. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, включно зі спеціями та фаршем.

4. Подавайте деруни до столу зі сметаною. Смачного!

Читайте також«Пальчики оближеш»: як приготувати смачнющі яблука в тісті (ФОТО)

[ad_2]

Источник: 0372.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *